Monday, April 19, 2010

Next step Adik Rayyan

My baby is going to be 8 mnths.. and now die dh mula nk berdiri, pegang2 sofa..heheheh, so cute.. erm, itu ari ryan jatuh katil, gosh... menggigil i masa tuh, hanya tuhan je yang tahu perasaan masa tuh..  takut internal injury, but rasanya tak ada apa kot, dia tak muntah, tak menangis sgt, doesnt show simptom yg bukan-bukan. Maybe silap i jugak, i tahu die dh bangun tapi still letak die kat atas katil... sorry my baby...

rayyan lepas jatuh katil, lebam kat dahi.. :(
So, my mistake is, walau sibuk manapun, I really need to observe my children carefully and closely. What happen if masa dia jatuh tuh i tak ada? I dont want to think about that.....

2 comments:

lassiegewdix said...

siannye rayyan !~
crik bibik a sng !

einrin said...

memang lah niat di ati nk cari bibik...
tapi, still ati nih x blh nk percaya stranger.
so, biarlah bdk2 membesar dpn bijik mate ni hah.. hikhikhik...

Post a Comment